Citadellet likvidationer ab kan hjälpa till med likvidation

När det blir dags att avveckla ett bolag så kan det finnas olika skäl till att helst inte göra detta själv. Den som ska flytta utomlands och inser att det skulle vara fint att plocka ut kapitalet från ett vilande bolag kan vända sig till Citadellet Likvidationer ab för att få hjälp.

Citadellet Likvidationer ab klarar snabbavveckling

Citadellet Likvidationer ab är en bolagsservice som kan köpa bolag för att sedan avveckla dem. Det är detta som kallas för snabbavveckling. Snabb för att det hela går så snabbt. När ett bolag är vilande och redo att avvecklas så kan du sälja det.

Du säljer och får pengarna inom några dagars tid och sedan är du klar. Nu kommer Citadellet Likvidationer ab att stå som ägare och de genomför avvecklingsprocessen. För deras del så kommer detta att ta flera månaders tid men du är alltså klar vilket är väldigt smidigt.

/sauna.jpg

Snabba pengar och inget administrativt arbete

Det finns flera skäl till att många vänder sig till Citadellet Likvidationer ab för att få hjälp med snabbavveckling. I situationer då det kommer att göra skillnad om du får ut pengarna ur bolaget snabbt kan detta vara avgörande.

Sedan är det förstås så att många tycker att det känns motigt att behöva sköta processen för avveckling på egen hand. Det är inte så tidskrävande men det innebär ett stort ansvar. Inget får missas och allting ska skötas i enlighet med de regler som finns.

Det kostar en slant att få hjälpen men de som anlitar Citadellet för att få likvidationen genomförd inser att detta är väl värt kostnaden. Det innebär ju att pengarna ur bolaget kommer ut på en gång och att du sedan kan fortsätta fokusera på helt andra saker med vetskap om att Citadellet sköter likvidationen på ett lagligt sätt.

5 Jul 2023